JiKa Aku BuKAN UnTUkMU,BiaRkaN AKu pErGi..UsAh Kau HadIR BerSama BaYaNgMU...

Tuesday, September 14, 2010

saya suke tersangat suka serta sangat menyukai awak...

ehm...saya sebenarnya malu nk tulis post ni..tp hati rase nk tulis jugak..so saya tulislaaa....

saya igt lagi masa mula2 jumpa awak dulu...kawan saya perkenalkan....serius saya cakap saya tkder feel ape pe pom kat awak..tgk pom spintas lalu jer...yela..awak jalan laju sgt time tu..saya tak smpat nk tgk betol2...

sekarang....tiba2 jer saya nmpak awak...tiba2 hati saya berdebar2.,..giler..seriusly..saya berkenan kat awak..bru saya perasan yg awak sgt macho,bergaya,stylo...

saya pendam persaan saya nis...lama2..saya da tak mampu dah..hati saya hnya untuk awak..awak curi hati saya...alamak....i'm in love...haha

saya suarakan persaan saya,saya cerita tentang wak kat ma n abah serta abang n kakak saya..tapi...diorang menghalang....mereka menhalang hubungan kita..ma cakap awak bahaya..ma cakap awak tak sesuai dengn saya...saya pompuan yg lemah lmbut,ayu n jelita..tp awakkkkk....ma suruh saya pilih yg lain..untuk kebaikan saya..dia ckap tknak jdi ape-aper nt..nnt saya jugak yg terluka...adussss....ma..knapa ma mghalang cinta suci ini..huhu

saya cuba perthankan awak...saya ckap kalau dah sudah tertulis di luh mahfuz saya akn terluka maka tiada siapa yg dapat halang...ma hanya berdiam saja mndengar penjelasan saya...

saya jnji saya akn memiliki awak..lmbat atau cepat.....sabar..sabar..

once kita da bersama saya akan bwak awak jumpa famili saya...lau boleh balik kg saya tiap2 bulan.....ahhh..tak sabar rase...



awak curik hati saya.....=P

1 comments:

yuyu said...

hahahha...mengom mung nih..aku ingt kn kisah cinta lame..nk lg best mung jangan wat short form...:)

Post a Comment